Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckliga vinnare av Ludvikajakten

Annons

Ludvikajakten är en ny giv som fick ett enormt gensvar bland tidningens många läsare. Massor av tävlingskuponger hade inkommit när det var dags för dragning.

De sex som hade turen på sin sida bjöds in till en liten festlighet på tidningens redaktion. I samband med denna hölls också finalen som bestod i en tipstävling med kluriga frågor. Via denna avgjordes det vem i den förväntansfulla sextetten som skulle bli vinnare nummer ett.

Vinnare av presentkort med ett värde av 1000 kronor blev Anki Gudmundsson, Elisabet Millgårdh Johansson, Inga Eriksson, Maud Rohrbeck och Ann-Katrine Andersson.

Ceremonimästare var konsulenten Lena Bergkvist från tidningens marknadsavdelning tillsammans med kollegorna Peter Karlsson, Tord Gustavsson och Conny Lundström.

Vinnarna, förstapristagaren i synnerhet, gratulerades hjärtligt och hyllades med vackra blomsterbuketter. Under kvällen förekom även kaffebjudning med äppelkaka som tilltugg innan det var dags för gruppfotografering.

- Ludvikajakten är något nytt som vi arrangerar och den vill vi fortsätta med, sade Bergkvist med entusiasm. Hon gläds åt det stora intresset från såväl läsare som annonsörer. Det var nämligen hela 37 lokala butiker som tog vara på chansen att få vara delaktiga i denna mycket attraktiva tävling.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons