Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckad final med Jill

Annons

Det var trångt på hela festområdet sent på lördagskvällen. Och allra värst var det på Brända tomten runt klockan 23.30. Då var det dags för finalen med Jill Johnson, festens stora dragplåster.

Med sig hade hon ett riktigt bra sjumannaband, med två duktiga körsångerskor att luta sig emot. Jill Johnson själv har karisma och röst som få, hon uppträder med stor pondus och hon behövde bara några minuter på sig att visa varför hon fått äran att avsluta hela Ludvikafestens musikaliska program.

De snabba countryrockande låtarna verkade falla festpubliken bäst i smaken. Som till exempel inledande "Love is a rose". Annars var det den stora hiten "Crazy in love" som inte oväntat följdes av kvällens största jubel.

Men Jill Johnson behärskar också lugna nummer. Eagles-klassikern "Desperado" rev ned välförtjänta applåder i den ganska kalla sommarknatten.

En bättre avslutning på Ludvikafesten var svår att tänka sig. Det tyckte nog de flesta av besökarna som efter konserten snabbt lämnade Brända tomten för att antingen värma sig hemma eller i något av öltälten.

STEFAN PERSSON

Mer läsning

Annons