Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lösning redan i sikte

Annons

Han blir märkbart irriterad när tidningens medarbetare kontaktar honom med anledning av de grava klagomålen från allmänheten. Inledningsvis låter han förstå att han tycker det är fegt av de klagande att vända sig till tidningen med sina synpunkter på situationen i och vid hans upplag.

- Jag blir så förvånad. Jag förstår inte vad ni menar, utbrister han.

- Det är ingen som har talat med mig om det här. Om det är någon som vill klaga ska de komma direkt till mig så får vi prata om saken. Det brukar jag själv göra om det är någonting jag tycker är fel, fortsätter Lundberg upprört.

- En vanlig vettig svensk person går väl till den det berör. Jag vill ha tag på de anonyma så vi får gå och titta och då tycker jag att ni från tidningen också ska vara med. Det ska väl vara någon ärlighet. Det ni skriver är inte ärligt, dundrar han.

När det gäller själva sakfrågan vägrar Lundberg ta ansvar för det skräp som finns utanför hans staket. Det har någon annan fraktat dit säger han.

- Och att mitt företag har grejer där har inget med byggnadsnämnden att göra, slutar ordföranden i mycket bestämda ordalag.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons