Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löneförmån

Annons

Man tror inte sina ögon när man läser att tio personer i veckan nekas sjukpenning trots läkarintyg. Litar ni inte på att läkarna är kapabla att bedöma om en person är sjuk eller frisk? Är ni bättre på att bedöma medicinska tillstånd än någon som läst medicin i sju år? Jag undrar, hur många av era egna sjukskrivna det finns bland dessa tio i veckan?

Eller, är det kanske en löneförmån ni har, att få vara sjukskriven? Ni jagar sjukskrivna människor som av olika anledningar är arbetsoförmögna. Människor förlorar sina jobb på grund av ert fantastiskt fina dagsverke.

Vissa får inte ens pengar till hyra och uppehälle på flera månader, hur tänker ni att de ska klara sig ekonomiskt? Funderar ni på om de möjligtvis riskerar att bli vräkta från sina hem, eller bryr ni er inte?

Medial

förföljelse!

Hur länge ska detta fortgå? Ja, jag menar förstås häxjakten på vänsterpartiet och dess partiledare Lars Ohly.

Jag tycker att media bör ha ett ansvar att objektivt bevaka denna fråga, inte som det är nu att hänga ut ett parti och en partiledare.

Högeralliansen i Sverige i dag gnuggar händerna av förtjusning på grund av medias artiklar. Ha, ha nu krossar vi vänstern men hallå! Lägg i handbromsen och titta i backspegeln. Inte var det socialisterna som stödde Hitler, Mussolini och Franco med flera under 30- och 40-talet. Det var era företrädare men det förtiger media helt. Det är bra att gamla saker kommer upp till ytan men då ska det av media behandlas med rättvisa och respekt.

Jag har träffat Lars Ohly flera gånger på valmöten, arbetsplatsträffar (han åkte bland annat till Björkhagen och lyssnade på orolig personal) och jag tycker att han är den mest demokratiske och rättvise politikern som Sverige har i dag.

Stå på dig Lasse!

FULL AV BEUNDRAN

Mer läsning

Annons