Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Little Boo bjuder på cool hjulshow

Annons

Limas egen rockkung, Little Boo, kommer att uppträda för publiken vid motortävlingarna STCC på Mantorp i helgen.

Men det blir inget vanligt uppträdande.

Han kommer åkande med elgitarren i högsta hugg och drar en rocklåt, stående utanpå en bil som Sven-Enar Halvars från Yttermalung rattar på bara två hjul.

- Det är bara roligt då det händer litet olika saker. Och blir det bra så kan det bli flera framträdanden med STCC-cirkusen framöver, säger Little Boo, eller Bo Johansson som han egentligen heter.

Förra året var Bo med då Sven-Enar Halvars satte världsrekord i tvåhjulsåkning med bil och en passagerare som stod utanpå den lutande bilen. Sven-Enar rattade bilen och Bo stod uppepå.

Nu har de utvecklat det hela till en uppvisning med en "rockkung" som kommer åkande uppe på bilen. Premiär var det i samband med Flygfesten i Dala-Järna förra året och även helgens uppvisning vid STCC får ses som något av ett försök.

Little Boo har som vanligt många järn i elden. Hans rockgrupp är aktuell med en ny skiva som ska komma ut i sommar.

- Den kommer att omfatta cirka 15 låtar och därav en hel del unikt låtmaterial. Vi har fått fem låtar av John Whiteleather i Falun, tre av Staffan Eklund i Malung och en av vår förre trummis Martin Oscarsson, berättar Little Boo, som hoppas att skivan ska kunna släppas i samband med gruppens framträdande på dansbandsvckan i Malung.

Om bara tiden räcker till.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons