Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindvallens restauranger drar ut på sommarturné

Annons

Här är vinterns fjällkrog som drar till stan i sommar - Lindvallens restauranger ska ut på sommarturné. Dels med TV4:s Stadskampen och dels till Stadium Sports Camp i Norrköping.

- Det här blir två roliga uppdrag i sommar, säger vd Anders Sessler vid Lindvallen restauranger, som vintrarna driver sex krogar med 100 anställda i skidanläggningen Lindvallen.

Stadskampen kommer i sommar att besöka sju städer runt om i landet. I varje stad stannar man i två dagar, fredag till lördag, och då ska Sessler och hans personal se till att serveringssidan fungerar.

- Vi ska ha en huvudrestaurang på 500 kvadratmeter, bardiskar, grillrestaurang, vagnar med godisförsäljning och glasskiosker. För att få upp trycket tar vi med oss en klassiker från fjällvärlden ut på turnén, motsvaigheten till vintrarnas after ski med live-band på eftermiddagarna. Så det ska bli riktig partystämning där vi drar fram, lovar Anders Sessler.

Stadium Sports Camp 17 juni - 16 juli är ett av Sveriges största cateringuppdrag i sommar. 4 400 tjejer och killar i åldern 11-14 år kommer till campen i Norrköping under fyra veckor. Drygt 100 000 portioner mat och dryck ska Sälenföretaget servera där.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons