Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Limabo misshandlad

Annons

En av slagskämparna i gänget greps av polisen och flera kommer att höras om händelsen. Limabon, som var ordentligt mörbultad, fick uppsöka Torsby lasarett. Förutom skador på kroppen fick han också en tandskada och en sprucken läpp som fick sys med fem stygn. Polisen ser mycket allvarligt på det inträffade allrahelst som den misshandlade blev sparkad med flera sparkar mot huvudet och kroppen när han låg försvarslös på marken.

Det hela började med att Limabon blev osams med en yngling i 16-årsåldern. Det var tjafs om vem som skulle ha plats i en karusell. I samband med detta fick Limabon ett slag i ansiktet. Ynglingen som utdelade slaget försvann. Limabon märkte att det blödde och när han tillsammans med en kamrat skulle gå bort från den karusell han åkt blev han påhoppad bakifrån på nytt av ynglingen. Limabon fick ta emot ett flertal slag både mot kroppen och ansiktet och han försökte att freda sig men hamnade på marken. Då angreps han av ett helt gäng ungdomar. Den yngling som startade misshandeln hade samlat ihop gänget och nu blev det en synnerligen rå misshandel med sparkar och slag. Bland annat mot huvudet och det var rena turen att inte Limabon blev mycket allvarligt skadad.

En kamrat till Limabon försökte att gå emellan och ytterligare ett par kamrater kom till hjälp men samtidigt dök också ett antal ordningsvakter upp som tog hand om ynglingen från Värmland. De höll fast honom tills polisen kom och tog hand om honom.

Den misshandlade Limabon har hörts av polisen men kan inte uppge vem av ungdomarna i gänget som utdelade sparkarna. Man uppger att det handlar om flera sparkar när han låg försvarslös på marken.

Enligt uppgift ska det ha varit minst sex-sju ungdomar i 16-årsåldern som attackerade Limabon och polisen har också flera vittnen som man kommer att höra.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons