Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Limabo åtalas för barn- och kvinnomisshandel

Annons

Limabon har under tiden januari 2004 fram till februari 2005 vid minst fyra tillfällen misshandlat en kvinna.

Vid ett tillfälle den 23 januari förra året fick kvinnan ta emot en spark i magen och den 15 december förra året fick hon återigen ta emot en spark i magen och även flera örfilar.

Den 18 februari i år utdelade den 32-årige mannen ett slag i ansiktet och slaget var så hårt att kvinnan föll omkull och ådrog sig bland annat en skada i huvudet. Den 21 februari i år var det dags för en ny misshandel och den här gången utdelade Limabon flera knytnävsslag i ansiktet på kvinnan.

Misshandeln skedde i deras gemensamma bostad dels i Malung dels i Lima. Chefsåklagaren Christel Anderberg har också ett vittne till kommande huvudförhandling som ska styrka de tre första fallen av misshandel.

Limabon är också åtalad för barnmisshandel. Även barnmisshandeln har skett från 2003 fram till februari i år och i bostäderna i Malung och Lima. Limabon har bland annat dragit barnet, som i dag är i sexårsåldern, i håret, tagit honom i öronen, tilldelat honom slag i ansiktet och även slängt iväg honom i sitt rum enligt det åtal som nu väckts av chefsåklagaren Christel Anderberg.

Det misshandlade barnet har vid dessa tillfällen ådragit sig blåmärken men inga svårare skador. I den här delen kommer förhör att hållas med tre personer för att styrka de brott som den 32-årige Limabon har gjort sig skyldig till enligt chefsåklagaren Christel Anderberg.

Om Limabon vid en kommande rättegång fälls för de brott han nu anklagas för riskerar han att dömas till ett kännbart fängelsestraff.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons