Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lihms på dansveckan

Annons

Erik Lihms orkester kommer att finnas på plats i Malung under Dansbandsveckan. Erik Lihm, som är född och uppväxt i Malung, har ett starkt gäng i sin nya orkester. De kommer både att medverka vid Guldklaven på söndagen men också på måndagen, då man ska spela på bana 2 tillsammans med Thorleifs orkester. Conny Nilsson, en av dansbandssveriges absolut bästa sångare, är ny medlem i Erik Lihms orkester och börjar egentligen i sitt nya band i mitten av augusti men finns med redan i Malung under Dansbandsveckan.

Erik Lihms orkester kommer att ha en mogen repertoar med en härlig blandning av gammalt och nytt och en egen profil. Erik Lihms orkester består av Erik Lihm som spelar klaviatur, dragspel och flygelhorn, Dag "Daggen" Myrer som sjunger och spelar trummor, Joakim Andersen som spelar saxofon, gitarr, Conny Nilsson som sjunger och spelar klaviatur och gitarr.

- Vi ser verkligen fram mot att vara med under Dansbandsveckan med det nya gänget, säger Erik Lihm som också kan berätta att man har en egen fan club i Danmark.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons