Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leif Lindström är inte värd att bemöta

Annons

Svar till Leif Lindström:

Leif Lindströms inlaga efter vår debattartikel i Borlänge Tidning är en mycket trist läsning. Tar man bort alla skällsord och fula tillmälen så återstår ingenting i sak som är värt att bemöta.

Ett par saker är vi ändå lite fundersamma över. "Gamla gubbar", använder Lindström uppenbart i förklenande syfte. Att bli gammal är tydligen något fult i Lindströms samhälle.

Lindström tror sig också om att ge "raka svar och klara besked" och det är väl bra - men det behöver ju inte betyda att de åsikter som Lindström för fram också är de enda rätta.

Vi trodde att politiker, som ställer upp i en paneldebatt anordnade av en intresseorganisation, är införstådda med att de åsikter som ventileras också prövas och ifrågasätts. Men detta gäller uppenbarligen inte Lindström.

Vi har i vår debattartikel redogjort för de synpunkter vi har efter den senaste tidens turbulens i Tunabyggen. Det är synpunkter som vi står för och vi tänker sannerligen inte be om ursäkt för dem.

Vi lämnar också Lindströms personangrepp och alla tillvitelser utan genmäle. Lindströms hot om att bojkotta debattkvällar arrangerade av Hyresgästföreningen tar vi däremot som ett löfte.

RUNE HJORTH NILS NILSSON

Mer läsning

Annons