Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt folkets vilja råda

Annons

Svar till Gudrun Andersson, den 18 mars.

Tack för tipset att rösta på Broskraporna i höstens val. Nu har det registrerats ett nytt riksdagsparti - folkets vilja. De vill verka för:

Att regeringsformens 1 kapitel 1 paragraf tillämpas i sin helhet: "Den offentliga makten ska utövas med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet."

Att demokrati i verklig mening tillämpas i samhället, så att medborgarnas liv och hälsa värnas, i stället för stora industriella intressen.

Att trådlösa mikrovågsbaserade kommunikationssystem stoppas, vilka nu byggs ut, trots att forskning visar på allvarliga risker för människors hälsa.

Att försiktighetsprincipen tillämpas så som det ursprungligen var tänkt.

Riksdagspartiet folkets vilja kan vara ett parti för dem som är el- och mikrovågsskadade och för dem som inte vill bli det.

Vinner detta parti valet är det förmodligen slut med sjukvårdens och socialtjänstens nedlåtande, föraktfulla och kränkande bemötande, när strålskadade behöver vård eller skydd för boendet, för att slippa bli fredlösa flyktingar i sitt eget land.

Förtalskampanjerna från de korrupta myndigheterna SSI och Socialstyrelsen upphör förmodligen. Den av regeringen och myndigheter mörkade forskningen, som visar på allvarliga risker med mikrovågsstrålningen kommer till allmänhetens kännedom, till exempel EU-projektet Reflex.

Jag tänker rösta på folkets vilja i riksdagsvalet. Hur jag ska rösta i kommun- och landstingsvalet vet jag inte, men risken är stor att det blir Kalle Anka och Broskraporna.

MARIE BJÖRK

Mer läsning

Annons