Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt bli mitt paraply!

Annons

Lördagen den 16 juli var jag tillsammans med två vänner nere i Säterdalen ochbevittnade Winnerbäcks och Hovets spelning. Ett mycket bra framträdande som motsvarade våra förväntningar.

Vad som var mindre trevligt var att vädrets makter inte var på vår sida, och därför hade jag och många fler tagit med paraplyer för att slippa bli alldeles dyngsura.

Det visade sig dock att man inte fick medföra något paraply in på området. En vakt var snabbt framme och ryckte det ur händerna på mig.

Jag kan ha viss förståelse för att man inte tillåter paraplyer inne på området. Dels för att inte skymma sikten för andra, och dels för att det kan ses som ett möjligt tillhygge. Vakten talade emellertid aldrig om orsaken.

Vad jag vänder mig emot är hur dåligt organiserat det var. Att folk skulle ha paraplyer med sig borde arrangören kalkylerat med, och också planerat därefter.

Men man tog bara paraplyet och mer eller mindre slängde det vid sidan av entrén, och sedan fick var och en hoppas på att det fanns kvar när man gick hem för kvällen.

Jag anser att detta borde ha kunnat lösas på ett smidigare sätt, exempelvis genom att man utsatt en viss tid efter konsertens slutdå man senast var tvungen att lösa ut paraplyet mot en nummerbricka eller dylikt. Jag anser att detta inte är för mycket att begära.

När jag själv lämnade området låg det några enstaka paraplyer utslängda vid entrén blandat med en stor mängd tomma burkar.

Mitt eget paraply (det enda jag ägde, och ganska exklusivt) såg jag inte skymten av.

Ta med er dessa synpunktertill kommande arrangemang.

SÄTERBO

Mer läsning

Annons