Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lärde inget själv

Annons

Svar till Calle Svenson,

den 19 januari:

Calle Svenson (CS), socialdemokrat, mår dåligt han och skriver att det är mitt fel. Utan att veta någonting om CS och hans bakgrund är det svårt att veta om det är jag som är hela orsaken till hans ohälsa.

Att som socialdemokrat må dåligt efter det sämsta valet i partiets historia allt sedan den allmänna rösträtten infördes, kan vara ett annat skäl.

Allt eftersom CS:s sorgearbete efter valförlusten tickar på och med en ny partiledare med uppdrag att reformera partiets politik, så hoppas jag att CS omsider ska må bättre. Kanske till och med så bra att han slutar luras om de personer han ogillar.

Den enda person jag sagt tillhöra tokvänstern är marxisten Birger Hansson. Ingen annan, vare sig Ken Swedenborg eller någon annan i landstingets vänsterkartell har jag betecknat tokvänster.

CS:s insändare ger i övrigt ingen antydan om att han tillgodogjort sig någonting av innehållet i de "Kurser i vett och etikett, psykologi och grundkursen i att vara trevlig och snäll mot sina medmänniskor", som han så varmt rekommenderar.

BERNDT EKSTRÖM (M)

Mer läsning

Annons