Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lämna vårt privatliv i fred!

Annons

Svar till Monica Igelberg:

Var ligger nivån på inläggen? Du säger att du har blivit benämnd och kallad både det ena och det andra i mina inlägg. Jag konstaterar att du är kallad vid ditt fullständiga namn, jag har inte mot din vilja blivit Monica med dig.

Ge mig din mail-adress så skickar jag originalinläggen om du inte har dem. Det är en tråkig debatteknik att påstå att jag okvädat dig för att få åsikterna mindre värda.

Vad gör jag för det samhälle som jag tror på? Jag utnyttjar min rättighet att rösta var fjärde år, på politiker som inte bryr sig ett dyft om vad jag tycker.

Jag funderar på att starta ett eget parti, SKP, Sveriges Kverulant Parti. Partiet som vet vad de vill ändra på men som ingen lyssnar på.

Det konstiga är att vi väljer politiker för att representera oss till fantasilöner och sedan ställs frågan, vad gör du för att förändra.

Det är inte frågan om att gulla med någon. Till och med vänsterblocket borde unna individerna, kvinnor som män, att disponera sin egen tid efter eget behag.

På riksnivå inom politiken kan man ta ut föräldraförsäkringen (till en mycket högre nivå) när man arbetar, för att återgå i tjänst när man är ledig. Detta behövs det inga regler om, utan bara politiska mjuka pekpinnar.

Resten av Sveriges medborgare ska genom lagstiftning tvingas att följa politikernas åsikter, förankrade ingenstans.

Den väg som finns att gå är information, hur den utformas och av vem gör den stora skillnaden.

Ge f-n i vårt privatliv!

En annan osund debatteknik är att jämföra helt olika saker. Som att jämföra lagstiftning mot våld mot barn och kvinnor med lagstiftning om tiden mamma och pappa ska tillbringa med sina barn.

Inse att staten är folket. Folket är era arbetsgivare.

Monica Igelberg, du syns ofta på insändarsidan i min morgontidning och då får du också förvänta dig svar.

Lasse Aléx

Mer läsning

Annons