Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Laglöst i Grängesberg

Annons

Än en gång är det bara att konstatera: Grängesberg börjar komma tillbaka i sina gamla gängor.

Våra bilar är tomma på bensin titt som tätt. Extraljus värda tusentals kronor försvinner. Vissa människor får husen totalt rensade på alla ägodelar.

En person kör över en stackars farbror på cykel och smiter.

Någon dag innan det hände, knivhotade samma person en oskyldig stackare.

Dessutom springer han omkring och är allmänt hotfull mot oskyldigt folk. Men kvar här ska han vara, för det är väl ingen polis som bryr sig om Grängesberg.

Är det ens säkert för våra barn att leka ute mer?

Om jag springer ner och knivhotar någon på byn, så är jag haffad inom en kvart. Det är jag helt säker på. Men den här personen får härja fritt.

Snart kan alla invånare i Grängesberg ansluta till hans camping och leka cowboy och indianer på riktigt, utan att bli straffade.

Jag tror det är dags att slå upp skyltar med Nya Christiania efter vägen så att alla narkomaner och likasinnade hittar... hem.

För det kan ju inte vara något annat det handlar om?Alla dörrar är öppna för dem, oskattade, obesiktigade, oförsäkrade bilar, finns det gott om här.

Och i bilarna sitter människor som är så drogpåverkade att de kan tro att våra barn är monster som de måste meja ner för att slippa!

Men om bryggeriet lägger ner kan ju vi vanliga människor bo där i inhägnaden så slipper vi störa dessa människor i deras arbete.

HEJDÅ GRÄNGES IGEN!

Mer läsning

Annons