Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läckra röror

Annons

Svar till "En som tröttnat på alla röror oavsett färg", den 16 december:

Bortsett från lömska påhopp på ett par av det socialdemokratiska arbetarpartiet (sap) kvinnliga förtroendevalda, blev jag nyfiken på vilken sorts röror som signaturen antydde att hon eller han tröttnat på.

En röra jag aldrig tröttnar på är köttfärsröra. Den går att variera i nästan all oändlighet. Sedan finns det ju bönor som inte ser alltför roliga och inbjudande ut. Det samma gäller faktiskt också linsröror. De har ju en tendens att bli grötiga och därmed också rentav gråaktig i färgen.

Det finns också en röra; (och nu är jag medveten om att jag tar en risk för med den passningen är det bara att slå en macka rakt i mål) gubbröran, som innehåller ansjovis eller matjessill och annat jox som är smarrigt.

Nu glömde jag nästan en klassisk röra som bacon och prinskorv är gott till, äggröran. Den tröttnar jag aldrig på. Slutligen om en röra som inte är barntillåten: "se men inte röra".

Så kära signatur! Vem du än är, är det bara beklaga att inte ens de klassiska av alla klassiska röror verkar tilltala dig. För övrigt tvivlar jag på att du är lika kompetent politiskt som Barbro Fernkvist och Ingrid Holmström är.

Den här insändaren är skriven av den anonyme

CALLE SVENSON

Mer läsning

Annons