Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna anhållen

Annons

På tisdagsmorgonen upptäcker några personer en bil i Nordanholen, Mockfjärd. I bilen sitter två personer och man kan konstatera brytmärken på bildörren och polis kallas till platsen. Bakom ratten satt en 31-årig kvinna från Hedemora. Hon greps på platsen misstänkt för försök till bilstöld, kvinnan hade också narkotika och en del saker på sig som antogs vara stöldgods. En man i 35-årsåldern satt också i bilen. Han misstänktes vara påverkad av narkotika och togs med för provtagning, han är också misstänkt för brott mot knivlagen. Kvinnan anhölls senare av åklagare.

Bråk i familj

VANSBRO. Ett par som bråkade med varandra i tisdags kväll föranledde polisbesök hos familjen. Det hela lugnade ner sig.

Inbrott i verkstad

GAGNEF.Ett inbrott har ägt rum i en verkstad i Österfors, Gagnef. En dörr har brutits upp och det som stulits från lokalerna är spray och smörjburkar. Även en bil tillgreps men den anträffades i diket en kort bit därifrån.

Gudstjänst

vid Gråbuan

GAGNEF. Ett 60-tal personer kom till Gråbuan när söndagens gudtjänst gick av stapeln. Gudstjänsten inleddes med ett dop och Sven Ödman höll andakt. Markus Alatalo spelade orgel. Nästa söndag, 21 juli, kommer huvudgudstjänsten att hållas vid Gagnefs floberget.

Musik i

Floda kyrka

DALA-FLODA.På fredag blir det konsert i Floda kyrka. Då gästar Elias, Ewa och Henry Gammelgård kyrkan. Elias och Ewa spelar fiol och Henry spelar altfiol. Johan Andersson kommer att spela piano och temat för musikkvällen blir klassisk musik.

Mer läsning

Annons