Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunniga och okunniga

Annons

Svar till Olle Hallqvist,

den 1 april.

Jag vill tacka Olle Hallqvist och alla demokratiälskande människor som ringt till mig från Falun, Malung och alla fina människor i vår kommun för deras stöd och uppmuntran. Det behövs.

Jag lovar att fortsätta på samma sätt med hög etik, moral och uppriktighet.

Den negativa kritiken tar jag till mig med respekt för demokratin och yttrandefriheten. Att det finns okunniga politiker det vet vi alla. Utbildningsnivån är väldigt låg i en del partier.

Att det finns näringsfientliga politiker beror på deras ideologier. Jag accepterar inte detta men jag respekterar dessa människors ideologier.

Olle Hallqvist skriver att politikerna inte vet vad de talar om. Tyvärr är det ofta så med en del politiker som jag kallar för arvodejägarna.

När gång på gång fel beslut som kostar kommunen miljoner kronor tas av okunniga politiker då är det dags att agera mot vansinnet, om det är en partikamrat, vänster- eller högerpolitiker spelar ingen roll för mig.

Unga politiker är ingen garanti för en bättre framtid som vi redan har sett. Nya kvinnor och män oavsett ålder med mod och nya idéer behövs det genast.

När man läser skriverierna i tidningarna om kommunens ekonomi tror man att man har klarat alla problem som kommunen haft före omorganisation. Det hade blivit så om man hade gjort som jag föreslog redan i augusti 2003.

Man kunde inte ens klara analysgruppens rekommendationer att hålla ner den förbrukade andelen av skatteintäkterna på 98 procent trots miljoner kronor av statligt stöd. Den blev hela 99,2 procent

WAHAN HARUTUN

Mer läsning

Annons