Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kullen-Magnus vill locka vuxna gäster till regementet

Annons

- Men i det här fallet är det värt att ha tålamod. Detta kommer att blir jättebra, säger Magnus Westberg, som nu gör sin största enskilda satsning någonsin.

Den stora renoveringen står Vasallen för. Nu startar ett projekt som går ut på att kulturrenovera ett hus som byggdes i början av 1900-talet och som i princip har stått oanvänt sedan 1971.

- Vi kan förstå att det är mycket som behöver göras. Bland annat ska 75 fönsterrutor specialrenoveras, säger Vasallens fastighetschef Ulf Gustafsson.

Samtidigt myser Magnus Westberg över att han nu får tillfälle att komma i lokaler som innebär att han äntligen har hittat sin målgrupp.

- Det tog elva år, men nu känns det rätt att i framtiden jobba mot vuxna och evenemang mot en riktad publik, säger Magnus Westberg.

Han berättar också att dessa lokaler blir större än Kullen, där han tidigare har drivit verksamhet.

- Vi ska få plats med 400 till 500 personer. Förutom lunchservering ska vi kunna arrangera specialevenemang. Men vi kommer inte att ha regelbundet öppet på fredag och lördagkvällar.

Förutom detta projekt är det en strid ström av företag som flyttar in på Dalregementet.

Dessutom fortsätter arbetet med att bygga färdigt mediehuset. Man fortsätter även att planera för att göra gamla sjukhuset till en administrativ arbetsplats för högskolan samt en föreläsningssal.

Däremot har det dragit ut på tiden när det gäller den planerade flytten av Munktells Filter till serviceförrådet.

ANDERS HANSSON

Mer läsning

Annons