Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kräv ansvar!

Annons

Nu är det hög tid att kräva ansvar av vildhjärnorna som härjar i de kommunala korridorerna. Några exempel:

r Den tjänsteman som räknade med ett visst svinn när omflyttningskarusellen för de gamla sätter i gång borde naturligtvis befrias från sitt arbete omedelbart. Han har tydligen hamnat på helt fel plats.

r När man kalkylerar med böter för att medvetet svartbygga pumphuset (Lugnet) bör man även få stå för böterna. Att man sedan utan vidare klampar in på kulturmiljömärkt område tyder på stora kompetensbrister hos beslutsfattarna.

r Ivern att till varje pris genomföra cuptävlingarna kostade skattebetalarna ytterligare några hundra tusen utöver fiaskot med snökanonerna.

r Svärdsjögatan framstår trots den långa byggtiden fortfarande som en testbana för biltillverkare. Placeringen av busshållplatsen vid rondellen vid lasarettet orsakar långa bilköer.

r Det är väl ingen kvalificerad gissning att det kommer att osa av både det ena och andra i våra bostadsområden på grund av kompostpapperspåsarna.

Listan skulle kunna göras betydligt längre. Låt beslutsfattarna veta att deras huvudlösa påhitt kan stå dem dyrt kanske de tänker efter ordentligt innan de sätter i gång.

L

Mer läsning

Annons