Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kontrollsamhället finns redan förutsagt i bibeln

Annons

Ett kontrollsamhälle av aldrig skådat slag utvecklas nu i snabb takt inom stormakten EU. De kreditkort med magnetremsa, som hittills använts kommer under innevarande år att ersättas av så kallade EMV-kort i vilka chip är inplanterade. Dessa chips är lagrade med information från ägarens fingeravtryck, regnbågshinna och ansiktsform. Senare kommer dessa att placeras under huden på handen eller i pannan, se Uppenbarelseboken kapitel 13 vers 16 och 17.

Dessa chips kommer att ersätta alla kreditkort och ID-handlingar och även användas som betalningsmedel. Detta kan verka lockande, eftersom man kan lämna kort och plånboken hemma.

Men chipsen kommer att utnyttjas i ett mycket farligt kontrollsystem, som innebär total övervakning av medborgarna. Chipsen är mycket små, 1,2 millimeter breda och tolv millimeter långa. De skulle kunna föras in under huden med en kanyl.

Men chipsen kan lagra all tänkbar information om ägaren. Dessutom kommer de att kopplas till satellitövervakningssystemet GPS vilket i princip innebär total kontroll. Storebror kommer att se varje individ överallt var vederbörande än befinner sig, på vägen, på jobbet, på resan, på fritiden, i skolan, på banken, ja överallt. Ingen kan vara anonym eller gömma sig någonstans.

Myndigheterna kan kontrollera vilka internetsajter folk besöker, vilken e-post man skriver eller tar emot och när, vilka man ringer eller faxar till och tidpunkten både på fasta nätet och mobiltelefon. Dessutom var man rör sig geografiskt, och när, med mobiltelefonen igång (promenader och resor), vilka man skickar SMS till eller tar emot och när. Systemet kan också kontrollera vilka människor man umgås med och med hjälp av redan existerande dataprogramvaror utföra så kallad "social mapping", vilket innebär att en karta ritas upp som grafiskt visar människors umgängeskrets och vänskapsband.

Allt detta visar att vi lever i den yttersta tiden, då den kommande världsdiktatorn Antikrist skall framträda på världsarenan och med hjälp av detta kontrollsystem övervaka varje människa på jorden.

Sven Thomsson, Nusnäs

Mer läsning

Annons