Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Konkursboet Sverige

Annons

Svar till "Ser och hör", 30/3:

Signaturen skriver att ingen svarar på frågan vart skattepengarna tar vägen, men då har han/hon inte läst mina insändare, för där finns den hela och korrekta förklaringen och den har inte heller blivit emotsagd av någon!

De exempel som signaturen tar fram, med politiker och tjänstemän som själva bestämmer sina löner och förmåner, är visserligen ett hån mot allmänheten, men det blir inte sådana summor så att pengarna tar slut.

Nej, det är den av LO styrda och av sossarna tillämpade "löntagarpolitiken" som fört över pengarna till löntagarna och utarmat samhället totalt och detta gör att levnadskostnaderna är högre i Sverige än i övriga EU och lönehöjningarna äts upp av kostnadsstegringar.

Oavsett om det finns pengar eller inte ökas lönerna varje år och det är mångmiljardbelopp trots att höjningarna numera är ganska måttliga efter tidigare galenskaper, men de utarmar staten, landstingen och kommunerna, som trots världens högsta skatter måste låna pengar till höjningarna och då blir pengarna allt mindre värda.

Om man inte förstår att det går åt skogen när halva löntagarkollektivet är arbetslöst, sjukskrivet eller arbetsovilligt är man dum och sossarnas bortförklaringar har ingenting med verkligheten att göra. Genom beroendet av LO har de helt enkelt tappat greppet om ekonomin och därför sitter och ligger åldringar och lider utan verklig vård i sina hem. Sossarna har alltid någon att skylla ifrån sig på och nu ska de borgerliga för tredje gången ta över konkursboet Sverige.

ARNE JANSSON

Mer läsning

Annons