Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kissa i folkhavet

Annons

Redan i mars beställde jag, en kompis och min 12-årige son biljetter till Gyllene Tiders konsert i Falun. Vi var där i god tid, strax efter insläppet klockan 17 hade vi hittat en bra plats på läktaren.

Vi tittade på förbanden och vid halv nio när Pugh spelat klart, tänkte jag och min kompis att vi skulle hinna gå på toa, för två timmar till skulle vi nog inte orka hålla oss.

Jag sade till min son att vi skulle vara tillbaka från toabesöket tills Gyllene Tider började spela.

Men när vi kom ned till insläppet, så släppte de bara in så många personer som gick ut, och vi såg vilken kö det var! Min kompis sade att hon nog kunde hålla sig i ett par timmar till. Jag sade till vakterna att jag sätter mig här i backen och pinkar om vi inte kommer in igen. De svarade att nog kommer ni in igen, så vi gick ut. Och visst kom vi in igen, men efter cirka 45 minuter! Då hade Gyllene Tider börjat spela och min son var rejält orolig över vart vi hade tagit vägen. Ska de ha insläppet på det här viset så måste det väl ses till att det finns några toaletter på läktarområdet, eller ska folk hålla sig i sex timmar, eller ska man sätta sig mitt i folkhavet och kissa?

Skulle vilja att någon vettig person kan svara på detta.

Jag vet att jag inte var ensam om att reta upp mig på detta system!

En kissnödig mamma

Mer läsning

Annons