Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kärlek trots åldersskillnad på 22 år

Annons

När de träffades första gången var det genom en gemensam vän. Camilla var 16 och David 39. Ändå blev de snart ett par och med det följde såklart alla frågor från familj och vänner. Många hade synpunkter på att Camilla var minderårig och David så pass mycket äldre. Han kunde ju lika gärna varit hennes pappa.

- Det var inte förrän det hade gått flera månader och vi fortfarande höll ihop som folk började fatta att det verkligen var seriöst.

Nu har det gått över två år sedan dess, och de är fortfarande ett par. Medan vissa accepterat deras förhållande tycker andra fortfarande att det är jobbigt. Camillas mamma exempelvis, hon har än i dag inte erkänt David och de har ingen kontakt alls.

Men att hålla ihop har inte varit speciellt svårt. Kärleken finns ju där och dessutom delar de många intressen.

Ingen av dem tycker egentligen att det här med åldersskillnaden är särskilt svårt. När David och Camilla umgås märker de inte av åldersskillnaden. Annat kan det vara när de umgås med vänner.

- Umgås vi med mina vänner kan ju David tycka att jag blir lite barnslig ibland, medan jag kan tycka att det är trist att umgås med hans vänner när de börjar snacka trasiga avlopp och sånt, berättar Camilla.

ELISABETH ÅSBERG

Mer läsning

Annons