Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karins trissskrap gav 2 miljoner

Annons

Karin Gunnarsson kunde inte helt och hållet dölja att hon blev överraskad när hon i sista skrapet fick fram två miljoner. En sällsynt stor vinst i de här sammanhangen. Faktum är att hela 41 procent av de som tv-skrapar i genomsnitt vinner 100 000 kronor. För Karin Gunnarsson blev det jackpot.

När tidningen når miljonvinnaren per telefon på tisdagseftermiddagen ska hon precis avnjuta en lunch i Kungshallen tillsammans med dottern Marie. Framåt kvällningen blev det lite firande med champagne och choklad hemma i Tibble. Kanske blir det också en resa framöver?

- Det blir väl Cypern i alla fall.

Sällan har väl Rickard Sjöberg och Tilde de Paula mött en så pass lugn och samlad triss-gäst i soffan.

- Det var jättekul. Så trevligt så, tyckte Karin.

Redan klockan 07.45 anlände hon i limousin till tv-huset. Sedan blev det sminklogen och en del andra förberedelser. Hon fick till och med provskrapa en lott innan det var dags för direktsändning.

Givetvis blev det en del ishockeysnack i soffan en dag som denna. Rickard Sjöberg var svag för Brynäs och kameramannen för Djurgården. Var Karin Gunnarsson har sitt hockeyhjärta kan bara anas.

Även Stigs rullande livsmedelsbutik kom på tal. En intressant företeelse som programledarna hade lust att titta närmare på. I så fall blir det ett tv4-besök av programledare iklädda knätofs.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons