Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karin älskar att jobba!

Annons

Efter att ha varit egen företagare tillsammans med maken Ove i Rättvik sedan 1986, där de drev en mack med många anställda, men även ett pensionat under två år tillsammans med Karins syster och man, ville de göra något annat. Framförallt hade de tänkt ta det lite lugnare och få mer tid över för familjen. Karin och Ove hittade både ett nytt hus och en ny verksamhet i Falun och sedan september förra året driver de Havanna magasinet, där Karin framgångsrikt prickat in vinster på sina andelsspel.

Karin är född och uppvuxen i Stockholm, men har anknytning till Dalarna, eftersom hennes föräldrar har sina rötter i Rättvik. Karin är utbildad sömmerska och arbetade tidigare som butikschef för en klädaffär. Nu för tiden stickar och syr hon på sin fritid, men inte bara med sin symaskin. Varje torsdag träffas ett gäng tjejer på en pub och har roligt tillsammans och syr ihop lördagens V75-tips.

- Det är en kul grej! Det är tjejer i alla åldrar, från 20-60 år, som har kul tillsammans och som hoppas ta hem en storvinst.

- Jag har alltid varit intresserad av trav, mina föräldrar har haft egna hästar, så det är något som jag har växt upp med, säger Karin.

Sitt paradis, sommarstugan i Rog, åker de till och kopplar av så ofta de kan. Hon gillar att åka slalom, gå på promenader och reser gärna utomlands.

Födelsedagen firar Karin på restaurang tillsammans med släkt och goda vänner.

KATARINA NORMAN

Mer läsning

Annons