Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kanon-Kurt" gäst hos Aktiespararna

Annons

Den kände storsäljaren av husvagnar och dito bilar, Kurt "Kanon-Kurt" Kristensen och vd:n för SSAB Tunnplåt, Anders Werme är två kändisar som gästar Aktiespararna i Ludvika/Smedjebacken/Fagersta i samband med vårterminens träffar.

Detta enligt aktivitetsprogrammet som presenterades helt nyligen. För medlemmarna väntar nu fyra givande träffar med början den 5 april på Gammelgården i Ludvika.

Då berättar Werme initierat om SSAB som är nordens största tillverkare av tunnplåt. Företaget har dessutom utvecklats till en av de ledande aktörerna på marknaden i hela Europa när det gäller hög hållfasthet. Vid träffen medverkar också analytikern Christian Hall från Swedbank Market inom Föreningssparbanken.

Nästa träff blir hos "Kanon-Kurt" som presenterar verksamheten, visar sina nya lokaler och bjuder på kaffe med tilltugg.

Vårens tredje träff, som äger rum på Gammelgården, gästas av Peter Nyquist från SCA som också svarar för kaffebjudningen.

Terminen avslutas med en utflykt till Engelsbergs Bruk där det vankas guidad visning vid detta förnämliga industriminne på UNESCO:s lista över världsarven.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons