Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kalle på offensiv planhalva i Kläppen

Annons

- Men jag ser verkligen fram mot den här uppgiften. Jag har alltid gillat det som har med turism att göra och jag trivs med skidsporten så det här kommer verkligen att bli en utmaning för min del, säger stockholmaren Kalle Olsson som numera bor i lägenhet i Transtrand.

Tidigare arbetade Kalle Olsson vid Ericssons i Kista utanför Stockholm som projektledare inom mobilsystemområdet.

- Sälen och Kläppen är inget helt nytt för min del. Jag har varit i området många gånger - även Kläppen - och jag gillar vintersport, säger han.

- Den första tiden blir det att lära sig så mycket som möjligt om Kläppen men jag ser fram mot att få marknadsföra det här fina skidområdet. Så småningom ska jag säkert också kunna presentera en del nya grepp, säger Kalle Olsson.

Han har tidigare arbetat en del inom turismområdet, men det har varit sommartid som rese-guide på olika öar i Grekland.

När det gäller bakgrunden i övrigt har han gått en marknads-utbildning och är dessutom utbildad gymnastik- och idrottslärare och arbetade med detta under åren 1996-1998.

- Hittills har allt varit positivt sen jag kom till Kläppen. Det finns en fantastisk laganda inom personalen och alla verkar så positiva och jag känner redan nu att det här är ett arbete jag kommer att stortrivas med, säger Kalle Olsson.

- Det enda problemet är att förstå när byborna pratar dialekt. Då hänger man inte med. Men jag får väl lära mig förstå även Transtrandsdialekten, säger han.

Förutom vintersport är Kalle Olsson mycket intresserad av segling och fotboll. Under flera år har han spelat i div IV-laget Reimersholm i Stockholm och man kvalade till trean i höstas.

- Om det visar sig att tiden medger det kommer jag att spela fotboll i S/S, säger Kalle Olsson som har positionen mittfältare eller försvarare i de sammanhangen.

Men när det gäller Kalles nya utmaning i Kläppen som marknadschef kommer det snarare att bli en offensiv roll.

- Och det är någonting jag kommer att gilla, säger Kalle Olsson som ser fram mot den här utmaningen,

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons