Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Justitieministern har svårt med matten

Annons

Svar till Thomas Bodström, 15/3:

Nu säger jag det: Justitieminister Thomas Bodström, liksom SSU-arna då de försöker räkna medlemmar för att få bidrag, klarar inte matematiken!

Bodström försöker blanda bort korten helt i det svar han nu kommit med angående antalet poliser i Dalarna. Han pratar om "polisens verktygslåda" och berättar om DNA-teknik och annat. Vadå? Det har jag aldrig ifrågasatt. Jag har talat om antalet poliser.

Jag har enbart sagt att antalet årsarbetare inom polisen i Dalarna - minskat! Och detta enligt riksdagens utredningstjänst, det är inte enligt några illvilliga moderater.

Jag har påstått - efter att ha bett om den utredningen - att antalet årsarbetare, inom polisen i Dalarna, minskat från år 2002 till år 2003.

Bodström bör nog lämna huvudstaden och komma "ut på landet" för att beskåda "verkligheten". Han kan ju ta tåget eftersom bensinskatten blivit så hög efter senaste höjningen - knappast den sista - som Bodström varit med och fixat till för alla, bland annat för oss bilberoende i Dalarna.

Välkommen till Dalarna och välkommen att höra av dig så skall du få se utredningen där det finns svart på vitt att antalet årsarbetare inom polisen i Dalarna minskat. Egentligen är jag förvånad att du inte instämmer i moderaternas förslag att öka antalet poliser.

ROLF GUNNARSSON (M)

Mer läsning

Annons