Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julgala väntas locka storpublik

Annons

För två år sedan satte delar av ensemblen upp en mycket uppskattad julshow men förra året gjordes ett uppehåll.

-Många har haft önskemål om en fortsättning och därför bestämde vi oss för att i år ge två föreställningar av vad vi kallar "Julgalen", säger Lillemor Hansson som tillsammans med några föräldrar och de ungdomar som ska svara för showen arbetat hårt under den senaste tiden för att också årets "Julgalen" skall bli samma succé som julshowen för ett par år sedan.

På scenen deltar Lina Hansson, Sanna Hansson, Matilda Jansson, Jonas Hansson och Per Andersson och idéspruta bakom arrangemanget är Malin Andersson som till sin hjälp också har Yana Lindell. Viktiga i sammanhanget är även en rad andra personer som bland mycket annat sköter arbetet med att baka och sköta serveringen under föreställningarna.

-"Julgalen" kommer utöver sång och musik även att innehålla en hel del annat, säger Lillemor Hansson hemlighetsfullt.

Totalt är det ett tiotal personer som finns med kring "Julgalen" och man räknar med två fullsatta salonger vilket innebär 100 personer som sittande vid bord får njuta av den cirka en och en halv timme långa förställningen utan paus.

-Många har redan hört av sig och bokat plats så vi hoppas att det blir fullt vid båda föreställningarna, säger Lillemor Hansson.

Tyvärr måste man konstatera att några illvilliga personer rivit ner affischer som satts upp inför "Julgalen" men de ansvariga räknar ändå med att arrangemanget är känt och att publiken strömmar till Uppsälje bystuga i stora skaror på fredag.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons