Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Japansk grillning – fast på svenska?

/

Annons

Japansk grillning

Av: Jonas Cramby

Förlag: Natur & Kultur

3/5

Japansk grillning handlar inte bara om mat, det är en mindfulnessövning också. Råvaror, porslin och verktyg väljs omsorgsfullt ut och något så enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan men hjälp av övning, rätt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till något sublimt, står det i förorden till boken den färgglada boken.

Författaren, Jonas Cramby, blev 2009 utsedd till årets krönikör av Årets tidskrifter, och det märks att det är en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken.

Sida efter sida slungas läsaren mellan enastående bilder, informativa stycken och framför allt: främmande – men mycket inspirerande recept.

Mer läsning

Annons