Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jan Burell lämnar politiska uppdrag

Annons

Jan Burell (s), begär att få bli befriad från uppdragen som ledamot i kommunstyrelsen och ersättare i kommunstyrelsens arbetsutskott.

- Förutom kommunpolitiken har jag också stora uppdrag i landsstingsstyrelsen vilket betyder att jag blir lite splittrad. Jag hinner helt enkelt inte med, säger Burell.

Dessutom medverkar han i en del intressanta projekt inom sitt yrke som arkitekt. Bland annat har han varit med och tagit fram ritningar för nyanvändande av den gamla bebyggelsen i Koppardalen. Burell medverkar också i liknade projekt i Säter.

- Jag ska försöka göra ett bra jobb inom landstingspolitiken där det är trevligt att få möta lite nya ansikten. Jag är 66 år och ser inte pensionsgränsen som ett hinder att fortsätta ha fullt upp att göra. Att bära ryggsäck och en väska i varje hand går bra. Men väskan under armen gör ont och det är den jag gör mig av med nu i och med begäran att få bli entledigad.

Jan Burell fortsätter med de kommunalpolitiska uppdragen som ledamot i fullmäktige och ledamot i Hedemorabostäders och Tjädernhuset AB:s styrelse.

MATS NILSSON

Mer läsning

Annons