Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Jag har noll förståelse

Annons

Detta med anledning av att företagaren Lennart Hellsing efterlyser någon form av dialog mellan enheten och företagen som hyr lokaler i godsmagasinet på ASG-området i centrum.

Björnehaag blev märkbart irriterad när tidningen kontaktade honom och vidarebefordrade uppgifterna om den stigande oron för vad som ska hända när magasinet rivs för att ge plats åt det blivande bygget av den tyska livsmedelshallen.

- Om företagarna har svårt att ta till sig vad som står i detaljplanen ska de vända sig till arkitektkontoret. Vi har en klar rollfördelning i kommunen och det borde de känna till vid det här laget. Jag har noll förståelse för deras kommentarer, dundrar näringslivschefen som är mycket kritisk till att frågan om frågan om Lidls etablering över huvud taget diskuteras i media. Avsikten var nämligen att ärendet av någon anledning skulle hållas hemligt in i det längsta.

- Jag tänker inte gå in och ta över stadsarkitekten Göran Sundells jobb. Det klarar han förbannat bra utan min hjälp, sade Björnehaag och lade på.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons