Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte tillfrågad

Annons

Trots min beundran för de många frivilliga funktionärer som får Svenska Skidspelen att fungera, kärnan till arrangemang av detta slag, precis som på The Battle, så kan jag inte undgå att bli mycket förundrad när författarna till lördagens insändare använder mitt namn som undertecknad.

Detta då jag inte blivit informerad på något sätt, och då sannerligen inte heller tillfrågad. Missförstånd av denna typ är för mig oförståelig och jag frågar mig vad anledningarna är. All heder åt SS samt The Battle men jag är varken förgrundsfigur för Svenska Skidspelens funktionärer ej heller tävlingsledare för The Battle.

Kan inte läsa

Svar till Bunkern_12,

den 16 maj.

Signaturen ondgör sig över de stora stenblock som har ställts ut på gångvägen mellan Vansbro Dalasågen. Om våra barn kunde lära sig vad förbudsskyltar innebär så hade det inte behövts några avstängningar.

Vägen i fråga gäller bara för och gång- och cykeltrafik. Det är som en lekstuga om vi inte stänger av på detta sätt. Jag har levt här i 40 år, och har inte hört av något olyckstillfälle. Har du så berätta för mig .De ungar som har moped verkar vara helt befriade från läskunskap i dag. Jag har stoppat

någon och frågat om de kunde läsa de nyuppsatta skyltarna Inget svar.

Ingen helgvård

På vardagarna har vi en väl fungerande vårdcentral i Malung. Man lämnar namn och telefon och blir uppringd nästan omgående. Under övriga tider ska man enligt anvisningar ringa sjukvårdsupplysningen.

En familjemedlem skadade sig i huvudet en lördag och jag ringde för att få råd. Trots upprepade försök kom jag inte fram!

Det borde finnas en jourhavande sköterska i Malung, som kan ge råd och hjälp. En hjälpsam sköterska och granne tejpade och plåstrade om den skadade den här gången.

JOHAN FORMGREN

Mer läsning

Annons