Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte fler miljoner till Lugnet

Annons

Helt fantastiskt! Nu är det tänkt och ett "måste" att det ska satsas tio kanske 15-20 miljoner kronor på Lugnetbackarna. Detta för att de ska bli internationellt godtagbara. Samtidigt har vi inte råd med Stångtjärn som kostar 50000 kronor och som är en betydligt bättre tillgång för oss Falubor.

Det borde för länge sedan blivit ett stopp för dessa vansinniga satsningar på Lugnetområdet. Varför ska vi skattebetalare fortsätta satsa pengar på backar som används någon enstaka gång? Tokigt är att de en gång byggdes.

Vi vanliga motionärer och barnfamiljer har ringa intresse för backarna och Lugnetspåren. Vi prioriterar Stångtjärn och att det fungerar bra där med bättre standard än Lugnet när det gäller tillgänglighet med lämpliga spår och parkeringar.

Beträffande skid-VM 2013. Låt dem som har godkända anläggningar ordna detta. Det bör för Faluns del räcka med de skid-VM som vi redan genomfört.

Denna miljonrullning borde givetvis satsas på personer som tidigt ser till och hjälper ungdomen på rätt väg i livet. Där finns det stora brister som borde täckas upp. Nu finns det tyvärr inte så många personer som ser verkligheten och de är inte kapabla att bestämma efter Faluns förhållanden. De låter sig styras av internationella åsikter.

MOTIONÄR OCH MÅNGÅRIG FUNKTIONÄR

Mer läsning

Annons