Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte bara dans

Annons

Tur Åke Lindkvist håller för tredje året rad i trådarna för programmet i Grönlandsparken och har även ordnat artistframträdandena.

- Jag lovar påstå att det kommer att bli en mycket högklassig underhållning och en hel del överraskningar under veckan, säger Åke Lindkvist.

Festligheterna i Grönlandsparken inleds på måndagen med Glomdalens trekkspillklub och Dansebandet.

Eftermiddagen börjar med sambakarneval strax innan den officiella invigningen av dansbandsveckan. Vem som får äran att inviga avslöjas senare, berättar Åke Lindkvist.

Under måndagen framträder de berömda dansbanden Thorleifs och Titanix. Kvällen bjuder sambatåg från centrala Malung mot Orrskogen.

Nytt för i år är att Björborevyn ger en föreställning med valda delar ur sin populära Björborevy. Det är första gången den mycket populära revyn medverkar i samband med Dansbandsveckan.

- Vi har även en del lokala förmågor som kommer att visa sina färdigheter. Bland annat Andreas Silver och Karin Danielsson, säger Åke Lindkvist som ser fram emot underhållningen i parken.

Men det är inte bara i Grönlandsparken det händer. Vid PD-området vid Västerdalälven visas under tisdagen en stor bilutställning som Big Wheels arrangerar Där bjuder man också på underhållning under dagen.

- Det är bra ju fler aktiviteter vi kan skapa i centrala Malung. Det gör att de besökare som kommer hit kanske stannar hela veckan, säger Tur Åke Lindkvist som också lovar att berätta en och annan fräckis från scenen även i år, något som varit mycket uppskattat av många besökare.

I Grönlandsparken kommer krögartätet att vara öppet varje dag med underhållning på kvällarna. Partypolarna, Little Boo and the Virgins, Crane Beach Band, Farbror Fläsk och Svenne Rubins är några av de artister som framträder.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons