Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingenjör i baktagen

Annons

Hur kom du på idén?

- Min mamma hade bageri i Jämtland. Vi fyra systrar bakar tunnbröd allihopa. Två av dem har bageri. Jag driver kafé tillsammans med dottern och där har vi haft tunnbröd ibland och det har varit efterfrågan.

Vilken sorts tunnbröd ska du baka?

- Mjukt tunnbröd i första hand. Även hårt om det finns efterfrågan. Det är mjukt som folk oftast vill ha så jag börjar med det.

Vilket recept bakar du efter?

- Mitt eget, varje bagare har ett eget recept, det är känslan. Men det blir ungefär som mammas, det är henne jag har lärt mig av.

Vad har du gjort tidigare?

- Jag har arbetat som ingenjör på Ericsson och suttit framför dator i många år, så det är skönt att få göra något med händerna.

KENNETH WESTERLUND

Mer läsning

Annons