Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Sten vid sten

Annons

´

u Sjukdom har stoppat det planerade besöket för förre ministern Sten Andersson i Grängesberg 1 maj.

- Det var meningen att han skulle medverka, men i veckan lämnade han återbud på grund av sjukdom, meddelar Kjell Stenberg hos Socialdemokraterna i Grängesberg.

En av anledningarna till den forne ministerns besök i Grängesberg var att man hade planer på att erinra om invigningen av minnesstenen vid Laritstorp, på platsen för den gamla arbetarlokalen på orten.

Den gången var det Sten Andersson som invigde.

Årets 1 maj-firande är förlagt hit och man startar firandet med samling vid Granliden där det också bjuds konsert av Ludvika Musikkår varefter man avtågar till minnesstenen vid Laritstorp.

Ännu har man inte hittat något ersättare till den tilltänkta högtidstalaren Sten Andersson.

Påsk hos PRO

FREDRIKSBERG. Redan fredagen den 18 var det "äggsexa" hos PRO i Fredrikberg. Man höll till i Folket hus, med 56 deltagare. Det bjöds på ägg, sill, mackor och underhållning av Nisses Kvartett, med vokalist.

Som om inte detta var nog reste PRO-arna på kryssning till Åland på måndagen.

Kryssningen gjordes tillsammans med PRO Saxdalen och även med resande från Grängesberg och Ludvika. Kryssningen blev mycket lyckad och det tack vare alla trevliga deltagare, stämningen på bussen både dit och hem var också trivsam.

För sommaren planeras "Gökotta", Fiske tävling och flera resor och ett fortsatt gott samarbete med övriga föreningar inom PRO.

BERTIL DANIELSSON

Mer läsning

Annons