Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen rush till Parken

Annons

Det blev ingen direkt rusning till Söderbärke Folkets park på fredagskvällen. Årets sommarpremiär lockade knappt 200 personer till Pärlan vid Barken. Något som naturligtvis var en liten missräkning för arrangörerna i ledningen för Folkets park.

- Visst är det väl så men faktum är att parkerna runt om i landet har det svårt för tillfället. Det borde självklart ha varit det dubbla besöksantalet på en premiär hos oss, anser ordföranden Gunnar Jansson.

De intäkter som föreningen nu fick in räckte nätt och jämnt till för att täcka kostnaderna för premiärbandet "Gamblers" och vaktpersonal.

- Vi tror på framtiden för parken men visst är det kärvt när folket sviker. Nu gjorde det inte saken bättre att regnet hela tiden hängde i luften i fredags, ursäktar han sig.

De närmaste kommande fredagarna finns ett ännu större hot än regnet nämligen direktsänd EM-fotboll i tv.

- Där har vi ingen chans. Men vi kör ändå vidare nu på fredag (Sannex) och midsommarafton (Sven-Erics).

- Förhoppningsvis ska ett halverat inträde de första två timmarna ändå få folk att komma till parken, tror Gunnar Jansson.

Arrangörerna har för övrigt bestämt att halvera priset ända fram till finalen den 13 augusti när Fernandoz sätter p för sommaren 2004.

- Vi tror och hoppas att detta ska innebära ett större antal besökare. När säsongen är över får vi sätta oss ned och utvärdera det hela, avslutar en hårt prövad dansbas.

HARALD LOHSE

Mer läsning

Annons