Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen koordinator för bredband

Annons

En kommunal tjänst i Malung dras in innan den hunnit komma igång. Det har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat. Det var i våras som kommunen beslutade att inrätta en ny tjänst som bredbandskoordinator. Tanken var att tjänsten skulle besättas genom internrekrytering och att den delvis skulle kunna finansieras genom att sälja tjänster till andra kommuner. Sedan rekryteringen misslyckats och det dessutom kommit fram att intresset från andra kommuner är tämligen svalt har arbetsutskottet beslutat att tjänsten försvinner lika fort som den dök upp.

90 liter diesel stulet ur väghyvel

MALUNG. Polisen i Malung fick på torsdagen in en anmälan om en dieselstöld vid Rotsjövägen efger riksväg 45 mellan Malung och Värmland. Natten till torsdagen har någon stulit 90 liter diesel ur en väghyvel. Polisen ha inga misstänkta tjuvar.

Modernt mete

i Horrmund

TRANSTRAND. KM i modernt mete har avgjorts i Horrmund. Det har sammanlagt varit fyra deltävlingar med totalt 14 deltagare. Segrade gjorde Åke Brändholm och det är Fjällkroken som arrangerat. Här de bästa resultaten. 1) Åke Brändholm, 2) Ole Omang, 3) Maj Johansson, 4) Ove Lilläng, 5) Svein Kristiansen

U-fotboll

MALUNG. P13: Malung-Äppelbo 2-7(1-2). M: Åmid Hashemid, Patrik Eriksson (s). Ä: Max Martinsson (3), Gabriel Gyllenvåg (2), Isac Oskarsson, Fredrik Nises.

Mer läsning

Annons