Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingegerd Hedbys

Annons

Vår kära Röda korsvän Ingegerd Hedbys har lämnat oss i Rödakorskretsen. Trots sin modiga kamp mot cancern avled Ingegerd några dagar in i augusti.

Det är svårt att fatta att Ingegerd inte längre kommer att finnas med oss i kretsarbetet. Vi kommer att sakna hennes glada skratt, utstrålning och positivt medryckande sätt, vilket smittade av sig bland oss andra i kretsen. Ingegerd deltog med stort intresse i kretsens olika arbetsområden och hon lämnar många glada och goda minnen efter sig.

Vi kommer att minnas Ingegerd där hon stod i sitt röda jullotteri med tomtemössan neddragen i pannan. Vi kommer att minnas hur de gula flätorna som hon själv tillverkat, svängde runt vid alla rörelser.

Vi kommer att minnas Ingegerd där hon stod och räknade allt som skulle finnas med i babypaketen och hur hon tog emot stickade koftor och filtar och hur man ibland fick veta att måtten på filtarna inte stämde.

Vi kommer att minnas Ingegerds stora fantasirikedom visades vid olika tillfällen. Vem bland oss rödakorsare som tyvärr fick sluta sitt liv alltför tidigt mitt uppe i sin verksamhet. Vi är glada över vad Ingegerd gjort för vår krets och vi tänker på henne med tacksamhet. Vi tänker på hennes man Gunnar som så ofta hjälpte Ingegerd i hennes Rödakorsarbete.

LEKSANDS RÖDAKORSKRETS

Mer läsning

Annons