Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga "salonger" i år

Annons

Tanken var att Björbos salonger skulle ges i början av mars. Det skulle bli en sång- och musik-show i Björbos IOGT-lokal. Revygänget skulle genom showen både hålla spelhumöret uppe och testa nya sångare och musiker till kommande revyer.

Ett antal nya, lokala förmågor var påtänkta att uppträda i Björbos salonger.

- Vi tyckte att det var viktigt att få med några nya på scenen, men efter att flera av dem hoppat av går det inte att fortsätta, berättar Eva.

En av de påtänkta är jobbsökande och tordes inte riskera att binda upp sig för en mars-show. Det kunde ju "dyka upp" ett jobb mitt i alltihop. Då hade det inte blivit något roligt val mellan att hoppa av mitt i showen eller tacka nej till jobbet.

- Det är så mycket arbete bakom en show, att vi inte vill riskera att göra något som blir dåligt. Då avstår vi hellre. Nu satsar vi i stället på en nyårsrevy 2006-2007, säger Eva.

Men hon vet ännu inte exakt vilka som blir med i den kommande revyn. Än är det ju elva månader kvar innan ridån går upp. En vet hon som inte blir med: Mamma Kickan, som deklarerat att hon har gjort sin sista revy.

Fler frågetecken kan det finnas bland det gamla gänget. Ett sådant är P-O Hindén.

Eftersom det blev varken revy eller show är det ledigt på fritiden som gäller.

- Det är jätteskönt efter alla år att vara ledig från revyn, ändå är det en vånda, säger Eva, som vant sig vid att inte ha några fritidsproblem.

Till hösten börjar gänget fila på den kommande revyns innehåll.

- Men vi funderar redan nu. Så fort något händer tänker jag på revyn och om det kan passa in där, berättar Eva.

GÖRAN FAGERLUND

Mer läsning

Annons