Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Iakttagna sop- marodörer

Annons

Ni som vid upprepade tillfällen använder skogen efter Gävlevägen (kring Gringsbo och Lönnemossaområdet) som soptipp. Tro inte att ni inte är observerade i era förehavanden.

Det finns flera personer som liksom undertecknad, som både registrerat bilnummer och igenkännande av vissa bilar.

Er kontinuitet i hanteringen av osorterade sopor där naturen blivit förvaringsplats, är inte att ta miste på. För att slippa en befogad polisanmälan, uppmanas ni omgående ändra ert uppseendeväckande beteende.

Gagnefs

stationer

Vi som bor i närheten av Gagnefs järnvägsstation ser dagligen hur området runt stationen förfaller. Där kan man tala om fri rörlighet, åtminstone bland växterna. Men, vi gör som vanligt och gläder oss för fulla muggar över att kommunen satsar alla resurser som finns på Djurås.

Där pågår stora och dyra arbeten för att få ett riktigt fint område kring järnvägs- och busstationen. Vi hoppas, och tror, att kommunen så småningom ska satsa lite grand även på sin gamla centralort. Det borde se ut "som folk" även där.

Det bor lika många på båda orterna och det är lika många som åker tåg förbi och ser hur det ser ut vid stationerna. Eller?

JAN FORSBERG

Mer läsning

Annons