Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyresrätten är överlägsen

Annons

Varför väljer människor att bo i hyresrätt? I början av bostadskarriären kan plånboken sätta stopp för andra alternativ. Kanske vill hyresgästen ut och resa eller byta bostadsort. Då är tre månaders uppsägningstid praktisk.

Senare i livet, under de aktiva åren, med arbete, eget företag, familj, barn och dagistider, sommarstuga är hyresrätten ett utomordentligt alternativ att föredra.

Går spisen eller frysen sönder är det bara att ringa fastighetsskötaren så fixar han eller hon detta i ett nafs, utan extra utgifter för den boende.

För äldre människor är den bekväma hyresrätten en fröjd.

Vid olika problem i bostaden finns hjälp att få med ett enkelt telefonsamtal. Inget eget rensande av trilskande avlopp eller tvång att ge sig ut och köpa ny köksutrustning när den gamla gett upp.

Inga omskakande styrelsemöten i föreningen, inga påtvingade ideella uppdrag, nej all tid kan ägnas åt mer intressanta saker. Tänk vad skönt att inför kommande helger veta att någon ser till och sköter fastigheten så att allt fungerar, vare sig jag är hemma eller bortrest.

HANS-OLOF LUND, ORDFÖRANDE I FASTIGHETSÄGARNA MELLANSVERIGE

ORDFÖRANDE I

FASTIGHETSÄGARNA

MELLANSVERIGE

Mer läsning

Annons