Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyckleri i lilla sossegänget

Annons

Svar till Kalle Larsson, 6/5:

SSU:s välbetalde ombudsman Kalle Larsson tycker sig se en elit i Dalarna som glider runt på en räkmacka. Denna elit är enligt Larsson muf, moderata ungdomsförbundet. Jag tror inte att det finns en enda muffare i Dalarna som inte är arbetslös eller studerar, till skillnad från de välbetalda fackpamparna i "lilla sossegänget".

Vi i muf Dalarna har aldrig sagt att det är ok, varken direkt eller indirekt, med svartjobb. Men däremot inser vi att det finns en bred marknad för svartjobb och vi har lösningarna för hur man blir av med den marknaden, vilket ni inte har presenterat.

Kalle skriver att SSU och socialdemokraterna minsann aldrig kommer att acceptera slavhandel och förtryck. Men Kalle och hans fackkompisar glömmer bort att för 15 år sedan stod hela socialdemokratin i riksdagen och på 1 maj och sa att Ryssland legalt ockuperade baltländerna. Palme besökte Castro och Vitryssland förtjänade inte marknadsekonomi. Ändå ska ni 2004 fira de nya medlemsländernas intåg i EU. Det är hyckleri och fult spel, ni har aldrig varit för Baltikums frihet från socialismen och än mindre för deras invånares frihet!

Hur kan ni säga att ni inte tolererar förtryck och pratar om solidaritet på 1 maj?

Skäms Kalle Förtryckaren.

PATRIK FORSLUND

Mer läsning

Annons