Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur liten får en ankdamm bli

Annons

Jag läste en artikel i tidningen där man kritiserar Jonas Bergqvist för att han är i Tjeckien och kommenterar VM i tv. Han får också kritik för att han inte var med på presskonferensen där man undertecknade avtalet avseende bygget av nya arenan i Leksand.

Det är kanske så att Jonas prioriterar! Att tacka nej till en möjlighet att (såvitt jag förstår) utan kostnad för Leksands IF besöka VM i ishockey och där få tillfälle till kontakter med flera agenter och spelare hade närmast varit ett tjänstefel i mina ögon.

Om han skulle ta dessa angelägna kontakter från Leksand och/eller resa runt och träffa dem på tu man hand skulle det kanske ha fordrat månader av arbete. Jonas gör rimligen betydligt större nytta för lagbygget under vistelsen i Tjeckien än om han stannat kvar i Leksand.

Det finns telefon! Numera också e-post och fax som han kan använda för att kommunicera med de andra som jobbar på kansliet och i styrelsen för att Leksands ishockey ska komma tillbaka till elitserien!

Tusen tack Jonas Bergqvist och alla ni andra som jobbar för Leksands ishockey för allt bra jobb ni gör för Leksand och Dalarna! Tack också för att laget var så sportliga och inte föll för frestelsen att "lägga sig" mot Skellefteå i kvalseriens sista match.

Hans Åkerlund,

Uppsala och Siljansnäs

Mer läsning

Annons