Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hundratals ville sjunga i Grönland

Annons

Aktörerna som medverkade denna sköna sommarkväll har all anledning att vara nöjda. För det var en proffsig tillställning som gick hem både bland gammal och ung och naturligtvis hoppas Malungsborna som var med denna kväll att det här arrangemanget återkommer fler gånger denna sommar.

Det var Torbjörn Korsell som höll i allsången och det gjorde han på ett förträffligt sätt. Precis som när allsången sänds från Skansen vandrade också Torbjörn ner bland publiken och lät en och annan ljuv stämma göra sig hörd.

Han fick verkligen publiken att hänga med.

Johan "Ted Gärdestad" Eriksson som är idésprutan bakom arrangemanget verkade också stortrivas tillsammans med sina musikaliska kamrater Jan Hars, Andreas Westerlund och Staffan Eklund.

Gästartister denna allsångskväll var Karin Danielsson och Andreas Silver. Gruppen Malungur, utklädda till medeltida människor, blev också en färgklick denna underbara allsångskväll.

Samtliga bänkar man hade satt ut gick åt och man fick bära ut extra stolar för att alla skulle få en sittplats. Men inte ens det räckte utan flera fick sätta sig i gräset.

De allsångshäften som fanns tog också slut.

Det kom fler besökare denna gång än någon hade kunnat drömma om.

Det var en mycket varierad blandning av musik denna kväll och naturligtvis fanns det många så kallade örhängen som alltid sammanknippas med allsång. Det var en mycket lättsam repertoar som man gav publiken.

Allsången var uppdelad i ett par avdelningar och pågick under ett par timmar.

När man sedan lämnade "arenan" frågade de flesta när nästa allsångskväll på Jannesgården i Malung ska arrangeras.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons