Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotellbygget i Malung - ett skämt

Annons

Hotellbygget i Malung är dagens skämt. Jag har sedan länge väntat på beskedet att det är försenat och nu kom detta besked. Innan det är klart, skriver vi säkert november eller december. Eftersom det alltid råder ett visst dödläge efter semestertiden blir det lagom med en försening till!

Det blir spännande och se när de 35 miljoner kronorna blir 40 till 45 miljoner kronor. Här skryter man om hotellets fantastiska läge. Hur många gånger gick Värmlandsporten i konkurs? Hade inte den ett fantastisk läge? Efter ett antal konkurser såldes Värmlandsporten för en symbolisk struntsumma. Vem tror ni betalade den notan?

Hur många gånger ska nya hotell i Malung gå i konkurs? Jag tror att Malungs kommun av prestigeskäl håller igång det en tid. Dessutom undrar jag: Hur kan man säga att det gynnar restaurangbranschen i Malung att man får en restaurang till? Restaurangnäringen i Malung är sedan länge överetablerad.

Jag har hört att man börjar rusta upp rummen på hotell Skinnargården. De gynnar kanske varandra liksom det gynnar Kyrkskolan och Idbäckskolans rumsatsning?

BENNY RASMUSSEN

Mer läsning

Annons