Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Homosexlobbyn styr debatten

Annons

Riksdagen har beslutat att lesbiska kvinnor i parrelation ska erbjudas möjlighet till insemination från och med i höst. De ska väl också ha rätt att skaffa barn - och om man nu inte klarar av den naturliga fortplantningsvägen på grund av sexuell läggning, ja då ska samhället erbjuda läkarexpertis som hjälper till, så att man får det man har rätt till. För barn ska det vara.

Jag vill addera en viktig fråga till denna ensidiga debatt - styrd av en liten stark homosexlobby, som fullständigt virat det politiska etablissemanget och många inom media runt sitt lillfinger.

Vem tar ansvar för denna totalt faderlösa generation, när frågorna och grubblerierna kommer - förmodligen redan på dagis när papporna visar sig och någon liten bara får se dem på avstånd men aldrig ges möjlighet till en egen.

Varför har jag ingen pappa?

Fadersgestalten, som ligger så djupt nedborrat i våra gener att det skulle behöva lobotomeras bort för att slippas.

Vem i den grå, politiska massan tar ansvar för de många depressioner, självmordsförsök och annat som kommer att komma i kölvattnet framöver. Det här är en komplex fråga med ett djupt allvar som måste mötas med ödmjukhet inför livets storhet och inte med förenklade svar om allas lika rättigheter.

De flesta av oss svenskar har säkert hört talas om den kamp många adopterade barn bär inom sig. Trots både mamma och pappa i Sverige söker de enträget efter sina verkliga rötter.

Känslan och behovet bara ligger där och går varken att lagstifta bort eller tystas ned. Om något ska vara en rättighet - så är det varje barns rätt till en egen pappa.

Var är vi på väg och vem vågar säga något?

EN KVINNA

Mer läsning

Annons