Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Högtryck för biltjuvar

Annons

Sommaren är här och biltjuvarna börjar komma i gång på allvar.

Antalet anmälningar till polisen om bilstölder och bilinbrott har duggat tätt de senaste dagarna.

Natten till tisdag stals en parkerad bil vid Hantverkaregatan. Det var en röd Saab 90 från 1985 med registreringsnummer CDB 401. Natten mot onsdag fick Ermico bildemontering ovälkommet besök. Genom att forcera grinden tog sig tjuvarna in i det inhägnade området. Väl där försökte de stjäla flera bilar utan att lyckas. De fick nöja sig med en personbil. Den försvunna bilen är en röd Toyota Corolla av årsmodell 1987.

I måndags krossade en okänd person en ruta på en bil parkerad vid Sommarlands parkering. Två plånböcker stals innehållande allt möjligt, bland annat plastkort och kontanter. Natten mot onsdag försökte någon stjäla en bil som stod parkerad i en carport på Stationsgatan. Tjuven tog sig in i bilen. Rattstången böjdes och tändningslåset förstördes. Tjuven genomsökte därefter bilen ordentligt.

Natten mot söndag utfördes stöld/inbrott i en personbil på gårdsplanen till en fastighet på Wallénvägen. Ur bagageluckan försvann ett golfset. Tjuven tog sig vidare in i garaget och roffade åt sig en pojkcykel, modell mountainbike.

Stuginbrott vid Orsandbadet

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons